Jeg er fascineret af det enkle og spontane udtryk…

Mit maleri er i en evig foranderlig proces og jeg søger det umiddelbare, letheden, det skæve, modsætninger, livet, det enkle og det æstetiske og nogle gange på én gang.  Farvernes intensitet og nærvær bruger jeg til at fortælle mine historier. Jeg er uddannet billedkunstlærer og finder stor glæde ved at vække stemninger gennem mine billeder.   

Det er ikke alle mine billeder, som jeg får lagt på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme forbi mit lille værksted efter aftale eller skrive til mig for at se mere…  

Du kan også helt uforpligtende låne et maleri i 14 dage, så kan du se – om det skal bo hos dig…

Udstillinger m.m.: 

Galleri Wenneberg, MAD gallery Milano, Soppa de Azul Gallery Las Palmas, Samarbejde med Galleri Brænderigården Horsens, Lyngby Rådhus,  Galleri Zadros Plus, Åbne Atelierdøre Stevns, Køge Kunstrute, vinetiket til Dansk Røde Kors, Evolva, Privathospitalet Danmark, Gml. Lellingegård, Rådhushallen Køge, bestillinger til virksomheder og private m.m .

Uddannelser: 

  • Akupunktør fra Københavns Akupunkturskole, 2012 
  • Seminariet for Formgivning, 2001 og  2004
  • Billedkunstlærer fra Haslev Seminarium, 2006
  • Lægesekretær fra Rigshospitalet 1997
  • Skolen for Billedkunst 1992

Ønsker dig en god rejse rundt på min hjemmeside… 

COPYRIGHT : Eva Kock har ophavsretten til alle malerier på denne hjemmeside. Unika er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering og seriefremstilling ifølge den danske ophavsretslov.